Manaky

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 3580 alkalommal

Bemutatás:

A Manaky szó patois (jamaikai angol) nyelven monarchiát jelent, és a névválasztás természetesen üzenet: ezek a fiatalok Európa szerte egyedülállóan játszanak igazi autentikus reggae zenét.

Biográfia:

És hogy ez mit jelent? Felejtsünk el minden sztereotípiát, berögzült gondolatot, ami a műfajhoz kapcsolódik. A hangzás friss, újító, fiatal és magával ragadó. A zenéjükben ugyanúgy megtalálhatóak a soul, a hiphop és az elektronikus elemek is, vagy bármilyen műfaj, ami épp hatással van rájuk. Szövegeik társadalom központúak, a mai generáció problémáiról, lehetőségeiről szólnak; ez is egyfajta visszatérés a kiveszőben lévő tudatos, gondolat ébresztő szövegíráshoz, ami a reggae műfajnak valaha védjegye volt.

Szerzői szabadságuk könnyen szárnyalhat, hiszen a 3 fiatal végre önmagát is megtalálhatta ebben a kompromisszummentes zenekarban. 

Ezt a sok örömöt és energiát szeretnék megosztani a közönségükkel a felvételeken és a koncerteken.

Tagok:

Manaky dalszövegek (2 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2023 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább