Benji

Zenei irányzat: Pop
Albumok: 1 db
Megtekintve: Ma 2, összesen 4909 alkalommal

Bemutatás:

Le Quang Huy, Benji 1997. december 7-én született Budapesten. A fiatal vietnámi származású zenész, énekes kilenc éves kora óta tenor kürtözik, tíz éves kora óta zongorázik és tizenkét éves kora óta gitározik. Az énekléssel a hangszerek mellett hobbiként kezdett el foglakozni, de idővel egyre többen biztatták, hogy fordítson több időt az éneklésre.

Biográfia:

Számos énekverseny első és dobogós helyezése után Benji 2014-ben jelentkezett az X-Faktor-ba, ahol egészen a fináléig menetelt és harmadik helyezésével egyben a széria legjobb férfi előadója lett.

Benji 2015 júniusában jelentette meg első kislemezét, melyen a bemutatkozó dala angolul, magyarul és Dj Newik remixében szerepelt. A remix változathoz készült első videoklip gyorsan sokak kedvence lett. Az énekes 2016 év elején „A Dal 2016”  című Eurovíziós dalválogató műsorban – „Kötéltánc” című dalával – egészen a középdöntőig...

Albumok:

Benji Karcok

Karcok

2017

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább