Fedor Kyra

Zenei irányzat: Pop
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 3, összesen 3851 alkalommal

Bemutatás:

Fedor Kyra zenei tanulmányait 13 évesen kezdte Pintácsi Viktória énekiskolájában, majd a Kőbányai Zenei Stúdióban Munkácsi Bea tanítványaként folytatta és olyan tanároktól kapta a zene szeretetét, mint Póka Egon, Tóth János Rudolf, Ullmann Ottó, Berki Tamás, Viktor Máté vagy Esze Jenő.
A nagy nyilvánosság előtt alig 15 évesen tűnt fel a Tv2 KIFUTÓ című tehetségkutató műsorában, 1998-ban, ahol döntőbe jutott, majd műsorával körbe is járta az egész országot. Már ekkor eldőlt, hogy a zene iránti elkötelezettsége egy életre szól.
Azóta több ezer élő koncerten, televíziós műsorban bizonyította vitathatatlan tehetségét, zenei alázatát, helyét a XXI. századi zenei életben. Jellegzetes orgánumának, elbűvölő személyiségének és az elképesztő zenei és színpadi tapasztalatainak köszönhetően a magyar könnyűzene szinte minden nagyságával zenélt, énekelt már együtt. Az elmúlt években rendszeresen feltűnt Charlie, Demjén Ferenc, Kovács Kati, Zalatnay Cini, Szulák Andrea, Keresztes Ildikó, Szolnoki Péter, Éliás Jr., Tóth Vera, Mohamed Fatima, Gáspár Laci, Rácz Gergő, Kökény Attila, Király Viktor, Vásáry André, Szabó Ádám, de a Belga együttes produkcióiban is.
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább