Nyulassy Beatrix

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 2908 alkalommal

Bemutatás:

Nyulassy Beatrix énekesnő 1953. május 16-án született Budapesten.

Biográfia:

Nyulassy Beatrix énekesnő 1953. május 16-án született Budapesten. 1970-ben felvételt nyert Toldy Mária Táncdal Stúdiójába. majd sikeresen felvételezett a Magyar Rádió Könnyűzenei Stúdiójába. Több együttessel lépett fel, ezek: Continental, Syconor, Syrius, Stereo, Noclav, Sakál-Vokál, Calypso Plusz Band. 1972-ben a Ki Mit Tud? verseny döntőjébe is bekerült. Ezek után kezdi meg szóló karrierjét. 1974-ben a „Tessék Választani „ énekversenyen énekli : „ Álljunk egymás mellé „ Berki Géza-ifj. Kalmár Tibor szerzeményét, amivel elnyeri a közönség díjat. A dalt lemez formájában a Hungaroton adja ki.. Rendszeresen vállal fellépéseket itthon és külföldön egyaránt.

Nyulassy Beatrix dalszövegek (2 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

tabu5 Hozzászólás ideje: 2017-05-25 12:22:27

Utolsó bejelentkezés:
2017-05-25 12:25:38

Véleménye a(z) "Nyulassy Beatrix" előadóról:

Ezt a nőt ki kell tiltani innen. Vicces. Örülhetne, hogy bekerült ide!! Meg sem nézi, hogy valós művészek oldalán is így van a dal feltüntetve. Ahol jár, ott probléma van. Az az 1 címlap fotó pedig nem énekesnői kép, ha volna több is, akkor modell lehetne..., de így az -webhivatkozás moderálva-!!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább