DLwens

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 5, összesen 1631 alkalommal

Bemutatás:

Az együttes tagjai: Nádor Dávid, Molnár Levente. Az igényes popzenét játszó, komoly zenei ismeretekkel és szakmai tapasztalattal rendelkező formáció, 2017 szeptemberében jelentette meg első saját dalát, mely a sokat sejtető Most c. viseli.

Biográfia:

Nádor Dávid: "Nádor Dávid vagyok. A zeneiránti szeretetem 4-5 éves koromban kezdődött, amikor hegedűművész édesanyám elvitt magával klasszikus koncertekre. Ezután találkoztam a pop és a rock zenével, hiszen otthon egész nap zene szólt. Zenei tanulmányaimat Argentinában kezdtem, hangszerem a dob volt. Emellett igyekeztem minél többet énekelni a kedvenc előadóim dalait (Queen, Michael Jackson, Phil Collins stb.), arra törekedve, hogy minél jobban elsajátítsam az által képviselt stílust. 2004-ben hazatértem Magyarországra, ahol a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Jazz-dob szakán folytattam tanulmányaimat. Első nyilvános fellépésem énekesként ebben az időszakban történt, melyet gyermekem édesanyjának köszönhetek. Azóta számos formációban veszek részt énekesként, és dobosként egyaránt. 5 évvel ezelőtt, egy televíziós tehetségkutató kapcsán megismertem Magyar Hajnalt, aki első és egyetlen énektanárom. Később abban a megtiszteltetésben lett részem, hogy az általa vezetett énekstúdió tanári karához csatlakozhattam, és azóta is taníthatom azt a kiváló módszert, melyet számos világhírű énekes alkalmaz, alkalmazott, többek között Michael Jackson, Stevie Wonder, Michael Bolton, Luther Vandross, és még sorolhatnám. Egy évvel ezelőtt született meg a saját dalkészítés iránti vágy, és attól a pillanattól kezdve szinte minden élethelyzet közelebb hozott ennek megvalósításához. Így alakult a DLwens, egy olyan formáció, ami azért jött létre, hogy zenész és szövegíró társaimmal megmutassuk saját zenei világunkat, és egy tartalomban gazdag üzenetet juttassunk el a hallgatósághoz. Egy olyan csapattal van szerencsém dolgozni, mely nem csak szakmailag mondható kimagaslónak, hanem emberileg is páratlan, és mindenkivel régi ismeretség és barátság fűz össze." Molnár Levente: "Molnár Levente zenei tanulmányait Szerbiában kezdte, magánúton Földi Jenő szaxofonművésznél. Később felvételt nyert a budapesti Kőbányai Zenei Stúdióba, zongora szakra. Iskolás évei alatt, Fekete István trombitaművész zenekarában kezdett zenélni először, aki akkor az iskola trombita és zenekari gyakorlat tanára is volt. Később bekerült a session zenei életbe, és olyan előadók zenekarában játszik, mint Caramel, Kovács Kati, Groovehouse, Élisás Jr. stb, a nemzetközileg elismert zenészek közül pedig olyanokkal, mint Omar Bashir (Irak), Jessy J. (USA). Jelenleg saját dalaikon dolgoznak Nádor Dáviddal, a DLwens együttes alapító tagjaként."

Tagok:

Jakab Andrea

szövegíró

DLwens dalszövegek (1 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább