Heavenhike

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 1 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 1285 alkalommal

Bemutatás:

A Heavenhike 2014-ben alakult, a Kiskunhalas – Baja-tengely között félúton, Szolnoki István gitáros - dalszerző, és Vincze Péter énekes – szövegíró szobazenekaraként.

2015-ben csatlakozott a duóhoz két gyerekkori jóbarát, Jáger Szabolcs (dob) és Belényi Gábor (basszusgitár). Az ezt követő időszak dalszerzéssel, örömzenéléssel, és „zenekarrá kovácsolódással” telt.

2016 fordulópont a formáció életében: a stílusát „merengő popként” aposztrofáló zenekar kiadói szerződést köt a Keytracks Hungary Nonprofit Kft.-vel. A Heavenhike koncertezik az Amigoddal, illetve a Szabó Benedek és a Galaxisokkal is, majd 2017 tavaszára - már ismét független egységként - elkészíti első egész estés, „Szívszorítóra” keresztelt 12 számos, változatos hangvételű és irányultságú, alternatív felhangoktól sem mentes pop lemezét.

A lemez egyik előfutára a Ha jó c. szerzemény hónapokon keresztül pörög a Petőfi lejátszási listáján. De számos vidéki rádióállomás (Forrás Rádió; Gong Rádió; Bajai Rádió; Rádió Szentendre; Rádió Rock stb.) frekvenciáján is hallhatóak Heavenhike dalok.

Albumok:

Heavenhike dalszövegek (12 db):

Átjáróház

Bújnál

Életjel

Elviccelném

Emberöltő

Ha jó

Hello

Hol van?

Ki/derül

Oda

Ringató

Tükröd voltam

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2021 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább