The Trusted One

Zenei irányzat: Rock, Metal
Albumok: 2 db
Megtekintve: Ma 3, összesen 1766 alkalommal

Bemutatás:

Biográfia:

2014-ben állt össze az ütőképes csapat. A zenekar önbevallása szerint olyan nagy elődök munkásságát tekinti zsinórmércének, mint a Pantera vagy a Rage Against the Machine. Zenéjükre jellemző az erősen tördelt ritmika, a gitár riff orientáció, az egy-egy matekosabb megoldás, mindez egy rendhagyó progresszívebb dalszerkezet keretein belül. Korábbi dalaikon érezni lehetett a hagyományos "slágeresebb" nu-metál és hardcore struktúrákat, az újabb nótákat azonban már a kicsit komplexebb modern metálhoz lehetne hozzá hasonlítani. Dalszövegeikben gyakran fellelhető a társadalomkritikusság, a létezés témája és a felelősségvállalás égető problémája. A banda 2016. március 5-én adta ki első kislemezét, amely a Circle of Eternity névre hallgat, jelenleg több videoklippel, szövegvideóval rendelkeznek. Második EP anyaguk, az Another Dawn 2018. január 2-án került terítékre a publikum számára. Az elmúlt években több hazai és egy határontúli városban volt élőben hallható a zenekar. Többek között a Don Gatto-val és a Sunset-tel voltak közös koncertjeik.
Felállás: A zenekari tagok tekintetében történt változás, a jelenlegi felállás: Földi Benjámin - ének Malakuczi Dániel - gitár Apródi Ádám - basszusgitár Malakuczi Bence – dob

Albumok:

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább