Belső Parancs és a Külső Kényszerek

Zenei irányzat: rock, alternatív,
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 1389 alkalommal

Bemutatás:

A Belső Parancs egy egyszemélyes, hálószoba zenekarként indult. És tulajdonképpen még mindig az. A Belső Parancs és a Külső Kényszerek ennek a projektnek az alprojektje, ahol több individuum is beleszól a végső produktumba. A stílusirány a pozitív értelemben vett eklekticizmus, ami például a Beatles, a Queen, a Stone Temple Pilots, vagy a Puscifer zenekarokat jellemezte. Hálószobarock. Köntösmetál. Mamuszpop. Fotelgrunge.

Biográfia:

Toroczkay András (Kabala Baby, INGA, Etus, Jaywalker), miután 2015-ben Búcsú Éhestől című novelláskötete megjelent, Belső Parancs néven zenei projektbe kezdett. Első EP-jét 2016 májusában, a Soundcloudon adta ki. A Bartók Béla-ihletésű Nyolc szoba megjelenése után poroszosan szigorú műhelymunka következett. Külső Kényszer néven élő zenekar verbuválódott a vállalkozás köré olyan nevekkel, mint Studt Bálint (Kabala Baby , Jaywalker, Isten Háta Mögött), Ormai Bertold (Basement), Németh Szabolcs (Etus, stb), Toroczkay Balázs (Inga), Barna Sára, illetve Fejős Ádám (Kabala Baby, Tej). Aztán 2016 decemberében az immár Belső Parancs és a Külső Kényszerek elnevezésű formáció nagy sikerű szobakoncertet adott, amit követett nagyjából félévente egy-egy megmozdulás, kijött az agyonhallgatott Második csapás LP. Később, tagcserék következtek, SB, FÁ, TA és TB felvettek egy EP-t, a Belső Velencét, ami után SB, és FÁ távoztak a zenekarból. Új tagok érkeztek helyükre. Az új felállás 2019 áprili 26-án mutatkozik be.

Belső Parancs és a Külső Kényszerek dalszövegek (0 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább