Paint The Lilies

Zenei irányzat: Rock, Metal
Albumok: 1 db
Megtekintve: Ma 2, összesen 1813 alkalommal

Bemutatás:

A Paint The Lilies budapesti rockzenekar 2006 és 2012 között volt aktív. Hangzásukat leginkább az intenzív, \"dühös\" női vokál valamint az energikus, amerikai típusú gitárok és ritmus szekció jellemzi. Dalszerkezeteik intuitívak. A zenekar erős színpadi jelenlétével hívta fel magára a szakma és a rajongók figyelmét.

Biográfia:

A Paint The Lilies rockzenekar 2006-ban alakult Budapesten. Alapító tagjai Winkler Flóra (ének) és Márton Árpád (gitár), mellettük Kalmár Dávid (basszusgitár) és Rácz Gábor (dob) voltak a zenekar legmeghatározóbb tagjai. 2008-ban jelentették meg demójukat, majd koncerteken és fesztiválokon játszottak a rájuk nagyon jellemző erős, szuggesztív színpadi jelenléttel és zabolátlan energiával. 2012-ben megjelentették a Paint The Lilies EP-t, amit interjúk követtek. Elmondásuk szerint az album pozitív nemzetközi visszhangot is kiváltott, azonban az énekes ekkor bekövetkezett, évekig tartó hangszálgyulladása miatt nem tudtak többet élőben játszani. A zenekar 2012-ig volt aktív. Tagjai közül az énekes 2018-ben szóló karrierbe kezdett, FLORA néven jelenteti meg dalait énekes-dalszerzőként.

Albumok:

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább