Marcello's Mystical Mind

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 2, összesen 1284 alkalommal

Bemutatás:

Mindannyian sok éve zenélünk különböző formációkban, blues-rock, jazz, funky zenekarokban, és sokféle hatás ért minket az évek során. A közös zenekar ötlete akkor merült fel, amikor mindannyian a Kőbányai Zenei Stúdió hallgatói voltunk, és örömzenélések során kiderült, hogy érdekes elegyet tudunk létrehozni az eddig magunkra szedett stílusokból, és zeneileg inspiráló hatással vagyunk egymásra.
Hogy összeszokjon a zenekar, és kialakuljanak a közös preferenciák, először olyan számokból állítottunk össze egy műsort, amelyeket mindannyian szerettünk. Időközben kiderült, hogy ezeket a zenéket ma Magyarországon nem nagyon szokás élőben játszani, tehát a közös ízlésünk valamiféle kuriózumot produkált. A műsor gerincét Genesis, Peter Gabriel, Toto, Glenn Hughes, Dave Matthews dalok adták, az első demo felvételünkön is ezek a feldolgozások hallhatók.

Aztán teljesen magától értetődően kezdtünk neki a saját számok írásának, hiszen a fő cél mindig is ez volt. Érdekes, ahogyan az addigi műsor hatott a saját szerzemények milyenségére, illetve ösztönösen előbukkant néhány nem várt hatás, amelyek szintén befolyásolták a dalok szerkezetét, dinamikáját vagy hangzásvilágát. Kíváncsian várjuk, a közönség miket fedez fel benne, már hallottunk pár igazán meglepő (bár megtisztelő) összehasonlítást!
Mindezen tagadhatatlan stílusjegyek ellenére azt gondoljuk, hogy sikerült egyéni hangot kialakítanunk, és a dalok jól tükrözik saját mondanivalónkat az ember belső világáról, pszichikai állapotáról, valósághoz való viszonyáról stb.
A zene és a szöveg egyaránt ezt az asszociatív alapú összetettséget fejezi ki, ennél fogva első sorban igényes, a zenei finomságokra és eszmei tartalomra odafigyelő közönségnek szól.

Forrás: dalok.hu

Biográfia:

Tagok:

Marcello's Mystical Mind dalszövegek (12 db):

Changing moods

Dreaming of a lie

Earthly delights

Evil game pt. 2

Evil game pt.1

Lost boys

Nightmare

Save the brainforest

The thrill of the chase

The way things are

Through the looking glass

Wonderland now

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2022 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább