Zséka

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 382 alkalommal

Bemutatás:

Zsombok Réka tapasztalt utcazenész, számos saját dallal. Több gyerek és felnőtt műsort adott már. Mégis a legtöbben bizonyára az Acoustic Planet énekesnőjeként ismerik, hiszen A DAL 2019 felfedezettjei voltak, és bejutottak a döntőbe a Nyári zápor című dallal, amit ő énekelt el.

Az Acoustic Planet zenekarban 4 évet töltött el, de útjaik elváltak, a 2019-es soproni VOLT fesztiválon az Acoustic Planet már nem Zsombok Rékával, hanem az új énekesnővel, Nagy Brigittával (NÁGI) lépett fel.

Zséka maradt az utcazenélésnél, ahonnan Egerből a legjobb szóló/duó kategória díját ismét elhozta az utcazenészek versenyén. Emellett saját dalain dolgozik, sőt alakul az új zenekara is, amiről még titkolózik, valamint folytja a korábbi tevékenységeit is, az OviTurnét és a CzutorBorsók zenekart.

Újabban Singer Ladies nevű formációval is fellép két tehetséges énekes barátnőjével (Rácz Renáta – Antovszki Band és Molnár Katalin – Show&Bors).

Zséka dalszövegek (6 db):

7ágra süt a nap

Csak kell a szerelem

Happy End

Távol mindentől

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2021 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább