Kiss & STOP

Zenei irányzat: rock and roll
Albumok: 1 db
Megtekintve: Ma 3, összesen 1150 alkalommal

Bemutatás:

A ¡Kiss & STOP! rock and roll együttes (https://www.kissandstop.hu/ ; https://www.facebook.com/sthivatalos/) 2018. október 12-én alakult. "First kiss" című lemezük nagy sikerű bemutatóját 2019. november 29-én tartották a Rocky Monday Egyesület Székházában. Megtiszteltetés volt számukra, hogy 2020. január 26-án a Fekete Gyula Emlékkoncerten saját dalaikkal léphettek fel a Rockmúzeumban. A "Játsszuk még a dalt" c. művüket Fekete Gyula (Szaxi Maxi) emlékére írták.
Repertoár:
Hungária, Fenyő, Dolly, Szandi és külföldi rock 'n' roll dalok, saját rock & roll számok ("First kiss" c. album)

Biográfia:

A ¡Kiss & STOP! frontembere, dalszerzője és énekese Tatár-Havancsák Eszter. Tánc- és dráma diplomával, ORI vizsgával (show, revű, hip-hop tánc) és színészi gyakorlattal is rendelkező, angol-magyar szakos tanító. A legtöbb műfajban táncolt és koreografált már. Gitáron játszik, és ezen írja az együttes dalait is. Kicsi kora óta lételeme a színpad, az ének, a zene és a tánc. 6 éven keresztül karaoke műsorokat szervezett és vezetett. Alkalmanként party zenekarokban is énekel. Az együttes alapítói: Tatár-Havancsák Eszter (S.T.) és Nemcsók Nóra Az együttes tagjai:​ S.T. (Eszti) - ének Olasz Anina - ének, vokál Bálint Gergely - szaxofon Mezei Mihály - szólógitár Pál Zoltán - billentyű Simon András - dob Zboray Miklós - basszusgitár

Albumok:

Kiss & STOP First kiss

First kiss

2019

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább