Szigeti Juli

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 1261 alkalommal

Bemutatás:

Szigeti Juli külföldön (Kína és Egyesült Királyság) elért zenei sikerei után hazaköltözött, és 2018-ban megalapította formációját, amellyel a modernt és a régit ötvözve képviseli a magával ragadó electro swing stílust.

A banda tagjai: Pávai Apor producer, dobos, billentyűs; Juhász
Zoltán, gitáros; Drippey Máté, szaxofonos és klarinétos; valamint Szigeti Juli, énekes.

Biográfia:


Életigenlő dallamaik, könnyed vagy mély mondanivalói magyarul és angolul is megszólalnak, koncertjeiket jellemzi a vidámság, vagány színpadi jelenlét, és a ’20-as évekhez köthető, de egyedi stílusú
öltözet. Céljuk nem más, mint szórakoztatni, a közönségükkel közösen élvezni a swing és az elektronikus pop lüktető fúzióját, és minél többeknek bemutatni, hogy mitől is olyan szuper ez, az itthon még nem annyira ismert stílus. Minőségi zenéjükkel jó kedvet, felszabadultságot és életerőt képviselnek, amitől minden hallgató lába ritmusra jár.

2019-ben debütált első kislemezük, a Benned a jövőd, amelyen 6 saját daluk hallható. A Hűs árnyék, Jég hátán, Lábnyom, Áll a bál, Rázd a feneked és a Pont nekem való. (A lemez létrejöttében közreműködött: Bartha Ákos Dannona producer, Katók Pista szaxofonista, Csintalan Márk gitáros és Dakos Lilla zongorista.)

2020-ban Szigeti Juliék három dalt adtak ki eddig angol nyelven. Ezek a Let it all out (producer Garay Anna Elza), Ain’t nobody átdolgozása és a Free your mind. A Let it all out című daluk megjelenése után megkereste őket egy berlini electro swing kiadó, hogy szeretne velük együttműködni. Azóta közösen dolgoznak azon, hogy dalaik minél szélesebb körbe eljuthassanak. Legújabb számaikat Spotifyon már több, mint 40 000-n hallották, a múlt
hónapban megrendezésre került Fülesbagoly tehetségkutatón harmadik helyezést értek el, dalaikat több rádió is felvette lejátszási listájára, illetve több fesztivál is megkereste őket már, és
tervezik a 2021-es és a 2022-es koncertszezont is. Jelenleg a Dalszerzők Napja kapcsán rendezett online videópályázat egyik résztvevőjeként várják a kedves nézők szavazatait a dalszerzők archetípusairól készített videójukra.

Tagok:

Pávai Apor

producer, dob, billentyű

Drippey Máté

szaxofon, klarinét

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább