Czutor Akusztik

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 734 alkalommal

Bemutatás:

A Czutor Akusztik formáció elsősorban trió felállásban játszik. Alapítója Czutor Zoltán, dalszerző, előadó (a Belmondo, a Nyers és sok más zenei és színházi formáció zenei vezetője).

Biográfia:

A Czutor Akusztik célja, hogy - a más formációikban inkább saját dalokat bemutató zenészek - ebben a zenekarban egy közismert művekből álló, könnyedebb hangvételű, kávéházi, interaktív előadást hozzanak létre a közönség és önmaguk szórakoztatására.
A Czutor Akusztik műsorában sok ismert szám (Frank Sinatra, Beatles, RHCP, Lady Gaga, Nyers, Belmondo, etc.) szerepel egy zongora, egy gitár és énekek hangszerelésben. A produkció elválaszthatatlan eleme a dalok közötti - illetve alatti - a nézőkkel folytatott spontán, interaktív kommunikáció. Emiatt a produkció egy ideje Czutor Akusztik "sit-down-comedy" néven is hirdeti előadásait.

Tagok:

Czutor Akusztik dalszövegek (0 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább