Herself

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 2, összesen 870 alkalommal

Bemutatás:

Az elektronikus színezetű indie popot játszó HERSELF első, névadó EP-je 2019 decemberben jelent meg, amelynek négy dalához gyönyörű animációs videók is készültek. Stílusukat ’underground pop’-nak tartják, amelyben ötvözik az elektronikus és a klasszikus zenei elemeket. A zenekar „kétnyelvű”, főként angolul szólalnak meg a dalok, de magyar nyelvű szövegeket is szívesen írnak. A Művészetek Völgyében adták első koncertjüket, azóta pedig több helyen megfordultak Budapesten és vidéken egyaránt. A tavalyi nyarat egy saját szervezésű teraszkoncerttel zárták, majd meghívást kaptak az ibisMusic nemzetközi koncertsorozat budapesti eseményére. Első EP-jük bemutatóját 2020 januárjában tartották a TRIP Hajón.

A pandémiás időszak alatt felkérést kaptak a TRIP Első Magyar Karantén-Színháztól a szájmaszk design-versenyükhöz készült videó zenéjének elkészítésére. Júniusban megnyerték a Petőfi Rádió ’Saját zenéd’ versenyét, így ’Semmisem’ című daluk a ’Dalra Magyar Extra’ műsorban premierezett. 2020 nyarán bejutottak a debreceni Fülesbagoly Tehetségkutató döntőjébe.

Ars poeticájuk szerint, ha egy vállalatot személyként kezelhetünk, akkor egy zenekart nem is kezelhetünk másképp. Egy zenekarnak is ugyanúgy személyisége, stílusa, szokásai, céljai vannak. A HERSELF is ilyen: figyel, alkot és reméli, hogy a tevékenységével barátokra és közösségre talál.

Biográfia:

Herself dalszövegek (1 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább