Sadie Mulholland

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 1101 alkalommal

Bemutatás:

A nevem Sadie Mulholland és énekes-szövegíró vagyok Szarvason.

Dalaimban a saját életemből merített tapasztalataimat fogalmazom meg bánatról és a mentális problémákkal való küzdelemről. Írásaimban saját történeteim elevenednek meg, amelyekkel mások is tudnak azonosulni. Ezek a számok, így vagy úgy, de befészkelik magukat a hallgatók fejébe. Akár a hóban futkározom, akár rosszkedvűen bandukolok az utcán, mindig játszom.

A dalok írása mellett átdolgozom és előadom más szerzők dalait, műveit jeles alkalmakra. CD kiadást is vállalok ajándékként ünnepekre, születésnapra vagy évfordulóra. Erről bővebb tartalmat találsz a szolgáltatások menü alatt.

Mind a halk háttérzene vagy partidallamok megtalálhatók a repertoáromban, ezzel is felejthetetlenné téve a céges vagy családi partit. Szívesen ajánlom magam esküvői alkalmakra, hogy a menyasszony bevonulása még varázslatosabb legyen.

Saját karrierem alakítása mellett új cégem, a Mulholland Agency alapításával másoknak is szeretnék segítséget nyújtani abban, hogy elinduljanak a zenei pályán.

Forrás: hivatalos honlap

Biográfia:

Tagok:

Sadie Mulholland

szövegíró, ének

Sadie Mulholland dalszövegek (1 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább