Imi Plaza

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 692 alkalommal

Bemutatás:

Balogh Imre a Válogatón saját, Shampoo című dalával jutott tovább a Táborba, ahol mind a két feladattal sikerült meggyőznie a mentorokat. A Mentorházban pedig a Pet Shop Boys - It's a Sin című dalával bizonyította be Gáspár Lacinak, hogy ott a helye az Élő show-ban.



Életkor: 36

Születési dátum: 1985.01.21.

Családi állapot: Egyedülálló

Hajszín: Szőkésbarna

Szemszín: Lagúna kék

Csillagjegy: Vízöntő

Magasság: 176 cm

Hobbi: Argentin Tango, Thaibox, főzés, tetoválás

Kedvenc szín: Kék, fehér

Kedvenc étel: Koreai bimbimbap, sushi, vietnámi Pho, húsleves

Kedvenc film: Brokeback Mountain, Szárnyas Fejvadász, Frida, Alien

Kedvenc előadó: The Weeknd, Lana Del Rey, George Michael, Pet Shop Boys, Madonna, Marilyn Manson, NAO

Kedvenc tárgy: A gyűrűm

Azért jelentkeztem az X-Faktorba, mert: Belerendelt az Univerzum, és hogy megnyerjem. Szeretnék változást hozni a közönség számára és a vízióimat megvalósítani. Előadással és kreativitással foglalkozni, nemzetközi szinten is. Hirdetni önmagunk és mások elfogadását és a művészi szabadságot. Szeretnék egyszer mentor is lenni.

Végzettség/eredeti szakma, pillanatnyi foglalkozás, iskola: Pszichológia (London, Brentwood), kriminológiát jelenleg végzem, szakdolgozatom benyújtása maradt hátra.

Amit mindenképp szeretném, ha megtudnának rólam: A zene a levegőm, és az alkotás élménye a táplálékom. Hiszek a gondolat teremtő erejében. Nem egoista vagyok, hanem tudom, mit akarok, tiszteletben tartom azt, aki vagyok és másokat. Pozitív hozzáállású ember vagyok, a jég hátán is megélek. Megélem a pillanatok magasságát és mélységét, spirituális vagyok és meditálok. Hiszek és gyakorlom a manifesztációt. Szeretnék saját családot egyszer, gyerekeket, ha kérhetem, akkor ikreket.

Eddigi tapasztalataim a zenével: A zene a legnehezebb időszakokból is kimentett, mert mindig a legstabilabb volt az életemben. Az a platform, amiben egészében meg tudom mutatni magam. Stúdiómunkáim, albumírás, vokálozás, londoni fellépések, produceri munka.

A legszebb pillanat az életemben az volt, amikor: Először voltam szerelmes szabadon.

Azért örülök, hogy Gáspár Laci a mentorom, mert: Támogatja az elképzeléseimet, ő pedig kizökkent a komfortzónámból az ő ötleteivel, és ez által meg tudom csillogatni a tudásom más műfajokban is. Imádom a 80-as évek világát és ez nagyon közös bennünk Lacival, de abszolút nyitott a modern szerzeményekre, akárcsak én. Szeretem a humorát és azt, hogy jó ember, azt hogy megkérdőjelezhetetlenül kiemelkedő zenész és énekes.

Van-e szerencsehozó kabalád, ha igen, mi az, és kitől kaptad? Miután apukám elhunyt, rám hagyta az ékszereit, nyakláncait, gyűrűit. Azért, hogy személyemre szabjam, egybeolvasztattam a nyakláncokat és medált készíttettem belőle, egy sajátos türkiz kővel és a csillagjegyem bolygóival jelölve. A rám hagyott pecsétgyűrűbe kék zafírt tetettem és szintén megjelöltettem a csillagjegyem bolygóival. Mindig velem vannak és viselem ezeket a tárgyakat.

Imi Plaza dalszövegek (0 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább