Pandóra Projekt

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 4, összesen 1660 alkalommal

Bemutatás:

A Pandóra Projekt egy fiatal, energikus duó, Major Dóra és Végh Janka Zsuzsanna formációja. A különleges vokálokkal fűszerezett szövegcentrikus dalok alapvetően indie - folk, avagy ethno - pop hangzásúak, egyszerű magyar népi motívumokkal vegyítve. Első daluk 2021 februárjában jelent meg ´Aki érdekel´ címmel, majd áprilisban egy videóklip is érkezett hozzá, ami bekerült a 2021-es Magyar Klipszemlére.

2021 júniusában a kettes formáció teljes zenekarrá alakult,Major Gábor gitáron, Doór Mátyás basszusgitáron, Gerendás Ruben gitáron és perkán, Arató Illés pedig dobon egészítik ki és támogatják a duót a nagyobb koncerteken.

Augusztusban jelent meg a második daluk, a "csirkefogó" , ami videoklippel együtt a Petőfi TV-n debütált. A "csirkefogó" jelölve lett az Ígéretes Titánok 2021-es Év Dala top listán. A 2021-ben meghirdetett Hangfoglaló Kollégium induló előadói programjának támogatott zenekara.

2022 a zenekar első mozgalmasabb koncert éve volt, amellett, hogy az első lemezük előfutáraként kijött a “virágról virágra” daluk videóklippel, az összes nagyobb fesztiválon volt lehetőségük zenélni, többek közt a Bánkitó fesztiválon, Ördögkatlanon, Művészetek Völgyén és a Palóznaki Jazz Pikniken. Ezenfelül kiemelt koncertek voltak még az együttes életében: augusztusban a Budapest Parkban zenélhettek a a számukra nagyon meghatározó Margaret Island előtt, valamint a Magyar Zene házában és az Akvárium teraszon zárták a nyarat.

Forrás: goldrecord.hu

Biográfia:

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább