Wolfolks

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 117 alkalommal

Bemutatás:

A nevű zenekar 2019-ben alakult, alapítótagok Rácz Viki és Sosterics Betty.

A zenekar dalait a természet iránti közös szenvedélyük inspirálja. Ahogy egy kalandos túrán felfedezünk egy már feledésbe merült helyet vagy különleges természeti képződményt, úgy keresik ők az izgalmas dallamokat és az egyedi hangzásokat a zenében.

Az így létrejött indie-folk dalok hangulata változatos: a „keleties” lelket nyugtató békés harmóniáktól, az önfeledt táncolós, pörgős zenékig minden megtalálható egy Wolfolks koncerten. A legtöbbeket gyorsan magával ragadja az egyedi hangulat és sosem felejtik el azt a közös utazást, amelyet így együtt élnek át. A zenekar rendszeresen koncertezik Magyarországon és Ausztriában, de egy-egy alkalommal eljutottak már Szlovéniába, Csehországba, Németországba és Írországba is, ahol azonnal megszerette őket a közönség.

2022-ben az Éter Plusz Tehetségkutató Fesztivál nyertese lett a duó, emellett a fesztivál legjobb énekese címet illetve a kiemelkedő zenei tehetségért járó Újfalusi Gábor-díjat is megkapta a formáció énekese, Rácz Viki.

Forrás: koncert.hu

Biográfia:

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2023 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább