Bródy János

Bemutatás:

Beceneve: Tini
Zeneszerző, szövegíró, előadóművész.
Hangszerei: gitár, zongora, harmonika, furulya, cimbalom, stb.

Bródy János (Budapest, 1946. április 5. –) magyar énekes, gitáros, zeneszerző, szövegíró. 2000-ben Kossuth-díjat kapott az Illés-együttessel megosztva. Híres felmenőkkel rendelkezik, Maróti Géza építész dédunokája, Bródy András közgazdász és Vajna Márta tanárnő fia.

Biográfia:

A 60-as évek új zenei formáiban megjelenő társadalmi mozgalmak máig ható következménye, hogy Bródy János a magyar kultúra emblematikus alakja lett, és művészetében követhetően tükröződik az elmúlt félévszázad történelmének minden jelentős fordulata. 1964-ben, az érettségi után került az Illés zenekarba, ahol Szörényi Leventével megírták azokat a dalokat, melyek megjelenését tekintik origónak a magyar rock történetében. Az Illés zenekar repertoárjának kialakításával a szövegíró és gyakran dalszerző Bródy János beírta magát a Magyar Kultúra Aranykönyvébe. A dalszövegek forradalmi újítója és a mára már legendává vált zenekar szellemi irányítója sokak számára jelentett iránytűt az akkori társadalom útvesztőiben és személy szerint is példát mutatott az emberi jogok szabad és bátor képviseletével. Ennek következtében komoly konfliktusai voltak a rend szigorú őreivel és 1973-ban államellenes izgatás gyanújával indult ellene vizsgálat. Az Illés zenekar a külső és belső feszültségek nyomását nem viselte el, és az év végén Illés Lajos feloszlatta az együttest.

1974-ben hozták létre a Fonográfot, mely már több volt, mint egy zenekar, hiszen valóságos művészeti alkotóműhelyként működött. Itt készültek Koncz Zsuzsa és a Halász Judit lemezei is, melyeknek értelmi szerzője elsősorban Bródy János volt. Szövegeit ebben az időben még erősebben cenzúrázták, mint korábban, de ő mindig megtalálta a lehetőségét annak, hogy dalaiban a hivatalos szólamoktól eltérő gondolatokat és érzelmeket közvetítsen. A Fonográf korszakban jöttek létre a későbbiekben olyan jelentős sikereket hozó első színpadi művek is, mint a "Kőműves Kelemen" és az "István, a király".

Bródy János önálló előadói pályafutása a hetvenes évek végén a Várszínházban és az Egyetemi Színpadon kezdődött. Az Illés és a Fonográf zenekarban eltöltött évek után olyan dalok születtek, melyek személyes hangulata, érzelmi elkötelezettsége vagy ironikus intellektualizmusa szinte megkövetelte, hogy szerzőjük maga álljon velük közönség elé. Olyan idők jártak akkor, mikor dalokban tört a felszínre sok mélyen elfojtott érzés és gondolat. Bródy János a maga szerénynek mondott előadói képességeivel is hitelesen és mindenki által érthetően fogalmazta meg nemzedékének álmait és csalódásait, és első felvételeinek népszerűsége következtében hamarosan a hatóságok által gyanakodva figyelt és a hivatalos kultúrpolitikusok bánatára közkedvelt szereplője lett az ifjúsági klubok hálózatának.

Első lemeze 1980-ban jelent meg "Hungarian Blues" címmel olyan felejthetetlen dalokkal, mint a "Filléres emlékeim" a "Földvár felé félúton", a "Mama kérlek", és a Bródy dalok jelbeszédes módján helyzetjelentést adó "Maszkabál".

Második albuma a "Ne szólj szám" volt 1984-ben, melynek címadó dalában még ma is érezhető a korszak alapvető életérzése, és azóta tudjuk, hogy van olyan, hogy "Egy hétig tart egy szerelem". Ezen az albumon jelent meg sok-sok év után újra a hatvanas évek nemzedékének egykor betiltott himnusza, a "Ha én rózsa volnék".

A nyolcvanas évek végén következett a "Hang nélkül", melyen az "Engedd, hogy szabad legyek", az "Átmeneti állapot" és a "Zárt osztály" már nyíltan szólt a változás iránti vágyról, de emlékezetes maradt a "Légy hű magadhoz" vagy "A fiam meg a lányom", melyben a szerző új szerepköréről tudósított.

"Az utca másik oldalán" című összeállítás 1994-ben jelent meg, ironikus és kritikus hangvételével már az új korszak ellentmondásait tükrözte máig ható érvénnyel olyan dalokban, mint a "Tangó LeMondó" és a "Haggyá' má' békibe'", de művészi hitvallást is jelzett a "Mit tehetnék érted", "A földön járj" vagy az "Őszinte bohóc".

A zenekarok feloszlottak, átalakultak, de Bródy János folyamatosan képes volt önmagát adni és gitárral a kezében, mint a hétköznapok krónikása járta az országot, ironikus mosollyal idézve a reménytelen szerelem és a beteljesült csalódás közti rövid átmeneti boldogságot, vigasztalva a meg nem valósult álmaikból ébredő szorongókat. Az 1994 végén a régi Budapest Sportcsarnokban tartott előadásról „Volt egyszer egy koncert” címmel koncert CD és később DVD is forgalomba került.

2001-ben, az új évezred kezdetén "Kockázatok és mellékhatások" címmel jelent meg az a zenei gyógyszer, amellyel nem kell orvoshoz vagy gyógyszerészhez fordulni. A lemezen szereplő 12 szám túlnyomó többsége, mint a "Jön a vonat" és a "Meg kéne kapaszkodni", az életünkben sűrűn előforduló kockázatokról és mellékhatásokról szól. És az emberi jogok védelmében írt "Szabadnak születtél" arra figyelmeztet, hogy törékeny ünnepeink és bizonytalan hétköznapjaink közepette is meg kell őriznünk emberi méltóságunkat.

2006-ban, Bródy János 60. születésnapján a Madách Színház ünnepi műsorában fiatal tehetségek előadásában saját dalaival köszöntötték fel a szerzőt, aki sokféle tevékenysége mellett még mindig gyakran volt vendége kisebb-nagyobb színpadoknak. Ezt az előadást örökítette meg a „BRÓDY 60” című DVD, melyen az extrák között néhány régebbi felvétel is megtalálható. A Kossuth-díjas zeneszerző-szövegíró-előadóművész életművét sokféle díjjal ismerték el, legutóbb 2011 tavaszán a Fonogram életműdíját vehette át. Ekkor jelentette be, hogy elfogadta az EMI felkérését egy új album készítésére, és július végére a Fodo Sound Stúdióban elkészültek a felvételek.

"Az Illés szekerén" című CD Album, 2011. szeptember 22-én került forgalomba és komoly meglepetéseket tartogatott még azoknak is, akik jól ismerték Bródy János eddigi pályafutását. Az alkotók szándékai szerint az Illés zenekar hagyományainak szellemében került összeállításra az izgalmasan sokszínű zenei anyag. A 60-as évek világára visszatekintve a 60-as éveiben járó szerző ezzel az albummal mintegy összefoglalja zenei pályafutását, a 14 dal mindegyike önállóan is megállja a helyét, de gondosan sorba állítva és egymáshoz kapcsolódva a külön-külön is sokatmondó számok különleges összhatásban érzékeltetik egy jelentős művész véleményét az állandóan változó és örökösen visszatérő körforgásban élő világunkról.

Dalszövegei először 1983-ban kerültek kiadásra "Jelbeszéd" címmel, legutóbb 2010 tavaszán jelent meg "Ne várd a májust" címmel versként is olvasható szövegeinek gyűjteménye.

Forrás: Wikipédia

Zenekarai (102 db):

Koncz Zsuzsa

Koncz Zsuzsa

(2014 - 2014)

NOX

NOX

Bródy János dalszövegek (1412 db):

(Lavender Forté)

'956 nyarán(Halász Judit)

1911(Bródy János)
video

1911(Fonográf)

1964(Koncz Zsuzsa)
video

1964(Bródy János)

1974 nyarán(Bródy János)

1974 nyarán(N. O. coM.M.ent)
video

1978(Fonográf)

1978(Bródy János)
video

1990(Fonográf)

1990(Koncz Zsuzsa)
video

27 éve már(Bródy János)

956 nyarán(Bródy János)

A "B 612"-es bolygó(Bródy János)

A B 612-es Bolygó(Halász Judit)
video

A beérkezett levelekre válaszolva(Bródy János)

A beérkezett levelekre válaszolva(Illés együttes)
video

A béke reménye(Volt egyszer egy csapat (musical))

A béke reménye (repríz)(Volt egyszer egy csapat (musical))
video

A bengázer(Fonográf)
video

A birka iskola(Halász Judit)
video

A bolond lány(Illés együttes)
video

A bolond lány(Bródy János)

A csend(Margaret Island)
video

A csend(Koncz Zsuzsa)
video

A dal ugyanaz marad(Halász Judit)
video

A dal ugyanaz marad(Halász Judit)
video

A döntő(Volt egyszer egy csapat (musical))
video

A falra festett ördög(Bródy János)

A felkelő nap háza(Bródy János)
video

A felkelő nap háza(Nagy Feró)
video

A fiam meg a lányom(Halász Judit)
video

A fiam meg a lányom(Bródy János)
video

A fogadalom(Kőműves Kelemen (musical))
video

A földön járj(Bródy János)
video

A gondolat(Bródy János)

A gondolat(Koncz Zsuzsa)
video

A hadsereg, ha szólít(Dr. Herz (musical))

A hitetlenség átka(Bródy János)

A hitetlenség átka(Szörényi Levente)
video

A hitetlenség átka(Kőműves Kelemen (musical))
video

A hitetlenség átka(Koncz Zsuzsa)
video

A jelenkor ítélete(Fonográf)
video

A jelenkor ítélete(Bródy János)

A káprázat elszáll(Dr. Herz (musical))
video

A Kárpáthyék lánya(Bródy János)
video

A Kárpáthyék lánya(Koncz Zsuzsa)
video

A Kati jött(Bródy János)

A Kati jött(Illés együttes)
video

A kék öböl(Dr. Herz (musical))
video

A kenguru(Fonográf)
video

A kenguru(Bródy János)

A királylány balladája(Bródy János)
video

A kis herceg(Egyéb szövegek)

A kiskacsa(Bródy János)
video

A könnyek országa(Bródy János)
video

A középsõ fiú(Bródy János)

A középső fiú(Halász Judit)
video

A kugli(Illés együttes)
video Zeneszöveg.hu - Illés együttes előadóhoz tartozó letöltések

A Kugli(Bródy János)
video Zeneszöveg.hu - Bródy János előadóhoz tartozó letöltések

A lány és a csavargó(Bródy János)
video

A lány és a csavargó(Mahó Andrea)
video

A lány és a csavargó(Illés együttes)
dalokhu

A lány és a csavargó(Illés együttes)
video

A lány, akinek tiszta szeme volt(Koncz Zsuzsa)
video

A lány, akinek tiszta szeme volt(Bródy János)

A lány, akit szerettem(Feke Pál)

A lány, akit szerettem(Feke Pál)

A lány, akit szerettem(Bródy János)

A lány, akit szerettem(Szörényi Levente)
video

A legjobb cimbora(Szörényi Szabolcs)
video

A legjobb cimbora(Bródy János)

A legszebb lázadás(Bródy János)

A legszebb lázadás(N. O. coM.M.ent)

A Luca babám(Egyéb szövegek)

A Luca babám(Halász Judit)
video

A Luca babám(Bródy János)

A magány(Bródy János)
video

A márványtábla(Kőműves Kelemen (musical))
video

A márványtábla(Bródy János)

A metró(Bródy János)

A metró(Koncz Zsuzsa)
video

A mi hazánk(Koncz Zsuzsa)
video

A mi kertünk(Halász Judit)
video

A mi kertünk(Bródy János)

A nagymama mindent megenged(Halász Judit)

A napfény(Bródy János)

A napfény(Koncz Zsuzsa)
video

A napsugár(Halász Judit)
video

A napsugár(Bródy János)

A nulla(Halász Judit)
video

A nulla(Halász Judit)

A pályaudvar(Szörényi Szabolcs)
video

A paprikajancsi szerenádja(Halász Judit)
video

A próbajáték(Volt egyszer egy csapat (musical))

A rút kiskacsa(Bródy János)

A rút kiskacsa(Halász Judit)

A sárkányok földjén(Koncz Zsuzsa)
video

A show folytatódik(Bródy János)
video

A show folytatódik(Fonográf)
video

A show folytatódik(Tolcsvay László)

A sündisznó(Halász Judit)

A sündisznó(Bródy János)

A sündisznó(Halász Judit)
video

A szavak(Bródy János)
video

A szebb jövő(Bródy János)
video

A szebb jövő(Koncz Zsuzsa)
video

A szél(Koncz Zsuzsa)
video

A Szél Sodorta El(Dés László)
video

A széllel szemben(Koncz Zsuzsa)
video

A széllel szemben(Bródy János)

A széllel szemben járok(Fonográf)
video

A szép álmok vége(Bródy János)

A szép álmok vége(Koncz Zsuzsa)
video

A szerelem hív(Koncz Zsuzsa)
video

A szerelem hív(Bródy János)

A szó veszélyes fegyver(Koncz Zsuzsa)
video

A szó veszélyes fegyver(Bródy János)

A szó veszélyes fegyver(Ladánybene 27)
video

A szó veszélyes fegyver(Illés együttes)
dalokhu video

A szombat esti lány(Fonográf)
video

A szombat esti lány(Bródy János)

A tanárnõ(Bródy János)

A tanárnő(Illés együttes)
video

A telefon(Koncz Zsuzsa)
video

A telefon(Bródy János)

A tiszta ég(Bródy János)

A tiszta ég(Fonográf)

A történet vége(Koncz Zsuzsa)
video

A történet vége(Bródy János)

A tükörkép(Bródy János)

A tükörkép(Koncz Zsuzsa)
video

A vállalkozás(Bródy János)
video

A változásra várva(Koncz Zsuzsa)
video

A változásra várva(Bródy János)

A város(Bródy János)

A város(Koncz Zsuzsa)
video

A város fölött(Koncz Zsuzsa)
video

A város fölött(Bródy János)

A város közepén(Bródy János)

A város közepén(Koncz Zsuzsa)
video

A város, ahova hívlak(Bródy János)
video

A vén kardnyelő(Koncz Zsuzsa)
video

A világ végén(Bródy János)

A világ végén(Koncz Zsuzsa)
video

A vurstli(Koncz Zsuzsa)
video

A vurstli(Bródy János)

A zeti zászló(Bródy János)
video

Abcug István(István a király)
video

Abcug Koppány(István a király)
video

Ádám(Fonográf)
video

Ádám(Bródy János)

Add a kezed(Illés együttes)
video

Addig jár a korsó(Koncz Zsuzsa)
video

Adj békét Uram(István a király)
video

Ahogy állnak a csillagok(Kováts Kriszta)

Ahogy állnak a csillagok(Bródy János)
video

Ahogy állnak a csillagok(Koncz Zsuzsa)
video

Ahol fölösleges a dal(Koncz Zsuzsa)
video

Ahol fölösleges a dal(Bródy János)

Ajánlás(Bródy János)

Ajánlás(Koncz Zsuzsa)
video

Aki mer, az nyer(Veled, Uram! (rockopera))

Akik megtalálnak(Koncz Zsuzsa)
video

Akire nézek(Koncz Zsuzsa)
video

Akire nézek(Bródy János)

Akit a hazája nem szeretett(Bródy János)
video

Akit annyira vártunk(Bródy János)

Áldozatunk fogadjátok(István a király)
video

Alig volt zöld(Illés együttes)
video

Alig volt zöld(Kormorán)
video

Alig volt zöld(Bródy János)

Alkotni születtünk(Szörényi Levente)
video

Állatkerti útmutató(Koncz Zsuzsa)
video

Állatkerti útmutató(Devecseri Gábor)

Állatkerti útmutató(Halász Judit)

Állatkerti útmutató(Halász Judit)

Állatkerti útmutató II.(Halász Judit)

Álmodom(Bródy János)
video

Álmodunk és ébredünk(Fonográf)
video

Álmodunk és ébredünk(Bródy János)

Álomszép regény(Bródy János)

Álomszép regény(Fonográf)
video

Altatódal (Weöres)(Halász Judit)

Alvajáró(Bródy János)

Alvajáró(Koncz Zsuzsa)
video

Amatõr sportolók dala(Bródy János)

Amatőr sportolók dala(Fonográf)
video

Amerika(Koncz Zsuzsa)
video

Amerika(Bródy János)

Ami a szívemen(Bródy János)

Ami a szívemen(Bikini)
video

Amíg az óra jár(Koncz Zsuzsa)
video

Amíg az óra jár(Bródy János)

Amíg emlékezünk(Bródy János)

Amíg emlékezünk(Koncz Zsuzsa)
video

Amikor(Bródy János)
video

Amikor(Koncz Zsuzsa)
video

Amikor én még kislány voltam(Halász Judit)
video Zeneszöveg.hu - Halász Judit előadóhoz tartozó letöltések

Amikor én még kissrác voltam(Bródy János)
Zeneszöveg.hu - Bródy János előadóhoz tartozó letöltések

Amikor én még kissrác voltam(Besh o droM)
video Zeneszöveg.hu - Besh o droM előadóhoz tartozó letöltések

Amikor én még kissrác voltam(Illés együttes)
dalokhu Zeneszöveg.hu - Illés együttes előadóhoz tartozó letöltések

André, je t(Bródy János)

André, je t'aime(Koncz Zsuzsa)
video

Anyák napján(Bródy János)

Anyák napján(Halász Judit)

Apa ne menj el(Bródy János)

Apa ne menj el(Halász Judit)
video

Approximáció(Illés együttes)
video

Approximáció(Bródy János)

Aranka néni(Bródy János)

Aranka néni(Koncz Zsuzsa)
video

Átkozott féltékenység(Illés együttes)
dalokhu video

Átkozott féltékenység(Bródy János)
video

Átmeneti állapot(Bródy János)
video

Az álomgyár(Koncz Zsuzsa)
video

Az angolna(Szörényi Levente)
video

Az angolna(Bródy János)

Az átkelő(Bródy János)
video

Az elsõ 80 év(Bródy János)

Az elsõ sorban ült(Bródy János)

Az elsõ sorban ült(N. O. coM.M.ent)
video

Az elsõ villamos(Bródy János)

Az első 80 év(Koncz Zsuzsa)
video

Az első alkalom(Volt egyszer egy csapat (musical))
video

Az első sorban ült(Fonográf)

Az első villamos(Tolcsvay László)
video Zeneszöveg.hu - Tolcsvay László előadóhoz tartozó letöltések

Az első villamos(Koncz Zsuzsa)
video Zeneszöveg.hu - Koncz Zsuzsa előadóhoz tartozó letöltések

Az első villamos(Fonográf)
dalokhu Zeneszöveg.hu - Fonográf előadóhoz tartozó letöltések

Az Első Villamos - Malek Andrea(Kocsis Tibor)
Zeneszöveg.hu - Kocsis Tibor előadóhoz tartozó letöltések

Az én apukám(Halász Judit)
video

Az én apukám(Bródy János)

Az én autóm(Bródy János)

Az én autóm(Halász Judit)
video

Az én dalom(Halász Judit)

Az én dalom(Bródy János)

Az én országom(Bródy János)
video

Az én világom(Bródy János)

Az én világom(Koncz Zsuzsa)
video

Az esküvő(Volt egyszer egy csapat (musical))
video

Az ész a fontos, nem a haj(Illés együttes)
dalokhu video

Az ész a fontos, nem a haj(Bródy János)

Az Illés szekerén(Bródy János)

Az illuzionista(Bródy János)
video

Az íródeák(Koncz Zsuzsa)

Az íródeák(Bródy János)

Az ismeretlen ismerõs(Bródy János)

Az ismeretlen ismerős(Halász Judit)

Az õsember(Bródy János)

Az ősember(Fonográf)
video

Az utcán(Bojtorján)
video Zeneszöveg.hu - Bojtorján előadóhoz tartozó letöltések

Az utcán(Koncz Zsuzsa)
video Zeneszöveg.hu - Koncz Zsuzsa előadóhoz tartozó letöltések

Az utcán(Szandi)
Zeneszöveg.hu - Szandi előadóhoz tartozó letöltések

Az utcán(Új Bojtorján Zenekar)
Zeneszöveg.hu - Új Bojtorján Zenekar előadóhoz tartozó letöltések

Az utcán(Illés együttes)
dalokhu video Zeneszöveg.hu - Illés együttes előadóhoz tartozó letöltések

Az utcán(Lavender Forté)
Zeneszöveg.hu - Lavender Forté előadóhoz tartozó letöltések

Az utcán(Petruska)

Az utcán (a másik oldalon)(Bródy János)
Zeneszöveg.hu - Bródy János előadóhoz tartozó letöltések

Azt hitted, kis bolond(Koncz Zsuzsa)
video

Azt hitted, kis bolond(Bródy János)
video

Bajnokok dala - A nagy buli(Volt egyszer egy csapat (musical))
video

Ballada a rossz asszonyról(Kőműves Kelemen (musical))
video

Ballada a rossz asszonyról 2.(Kőműves Kelemen (musical))
video

Bánatvirág(Bródy János)
video

Bánatvirág(Fonográf)

Bánatvirág(Szörényi Levente)
video

Barbara(Koncz Zsuzsa)
video

Barbara(Pa-dö-dö)
video

Barbara(Bródy János)

Barbara -voran und keinen widerstand(Koncz Zsuzsa)
video

Bécsi út(Bródy János)

Bécsi út(Koncz Zsuzsa)
video

Beethoven itt van(Bródy János)
video

Békét és reménységet(Koncz Zsuzsa)
video

Békét és reménységet(Bródy János)

Békét és reménységet(Tolcsvay László)

Birkaország(Bródy János)
video

Bluebirds (Hét évig tart - angolul)(Fonográf)
video

Blumen blühen (Miért hagytuk, hogy így legyen)(Koncz Zsuzsa)
video

Boldog születésnapot(Fásy Ádám)

Boldog születésnapot(Füles mackó)

Boldog születésnapot(Bródy János)

Boldog születésnapot(Bálint Ádám)
video

Boldog születésnapot(Zorall)
video

Boldog születésnapot!(Hevesi Imre)

Boldog születésnapot!(Halász Judit)
video

Boldog Születésnapot!(MC Hawer és Tekknő)
video

Boldog születésnapot!(Halász Judit)
video

Boldogság(Tolnay Klári)
video

Boldogság(Bródy János)
video

Bolond nóta(Bródy János)
video

Bolond nóta(Akli Miklós)

Bolyongok(Koncz Zsuzsa)
video

Bordódi Kristóf(Bródy János)
video

Bordódi Kristóf(Mahó Andrea)
video

Bordódi Kristóf(Koncz Zsuzsa)
video

Börtönévek(Volt egyszer egy csapat (musical))
video

Brand New Day (A széllel szemben járok - angolul)(Fonográf)
video

Búcsú Isten országától(Volt egyszer egy csapat (musical))

Búcsúdal(Koncz Zsuzsa)
video

Budapest - London(Illés együttes)

Bûnbánó Magdaléna(Bródy János)
video

Buszvezető(Halász Judit)

Bűnbánó Magdaléna(Bródy János)

Csak egy dal(Koncz Zsuzsa)
video

Csak egy dal(Bródy János)

Csak egy éjjel (One night only)(Mahó Andrea)
video

Csak egy nap az élet(Fonográf)
video

Csak egy nap az élet(Bródy János)
video

Csak három lépcsõ(Bródy János)

Csak három lépcső(Szörényi Szabolcs)
video

Csak legyünk rajta túl(Koncz Zsuzsa)
video

Csak legyünk rajta túl(Bródy János)

Családi Rocky(Bródy János)
video

Családi Rocky(Komár László)
video

Csend(Koncz Zsuzsa)
video

Csend(Bródy János)

Csendes éj(Bródy János)

Csillag Hajnalka(Bródy János)

Csillag Hajnalka(Koncz Zsuzsa)
video

Csillagfelhõ(Bródy János)
video

Csillagfelhő(Fonográf)
video

Csillagfényes pálya(Volt egyszer egy csapat (musical))
video

Csillagok közt(Veled, Uram! (rockopera))
video

Csillagvár(Bródy János)

Csillagvár(Koncz Zsuzsa)
video

Csillagvirág(Bródy János)

Csillagvirág(Koncz Zsuzsa)
video

Csiribiri(Egyéb szövegek)

Csiribiri(Halász Judit)

Csiribiri(Halász Judit)

Csodálatos Mary(Halász Judit)

Csók nélkül képtelenség(Koncz Zsuzsa)
video

Csók nélkül képtelenség(Bródy János)

Csudálatos Mary(Bródy János)

Csudálatos Mary(Halász Judit)

Csudálatos Mary(Halász Judit)

Dal az ártatlanságról(Bródy János)

Dal az ártatlanságról(Koncz Zsuzsa)
video

Dal az ártatlanságról(Szörényi Levente)
video

Dal az ártatlanságról(Fonográf)
video

Déli felhők(Halász Judit)
video

Der Wind - (A szél)(Koncz Zsuzsa)
video

Der Wind (A szél)(Koncz Zsuzsa)
video

Du bist noch nicht mein Mann (Előre nézz, babám!)(Koncz Zsuzsa)
video

Dúdoló(Koncz Zsuzsa)
video

Dum-duli-dú(Koncz Zsuzsa)
video

Dumdulidú(Bródy János)

Ébredés - Munkadal (Alkotni születtünk...)(Kőműves Kelemen (musical))
video

Ébredj, alvóbaba(Bródy János)

Ébredj, alvóbaba(Fonográf)
video

Édes a víz(Bródy János)

Édes életünk(Bródy János)
video

Edison Magyarországon(Bródy János)

Edison Magyarországon(Fonográf)
video

Egy csöpp kis ész(Koncz Zsuzsa)
video

Egy csöpp kis ész(Bródy János)

Egy dal csupán az élet(Dr. Herz (musical))
video

Egy év elmúlt(Fonográf)
video

Egy év elmúlt(Koncz Zsuzsa)
video

Egy év elmúlt(Kováts Kriszta)
video

Egy év elmúlt(Bródy János)

Egy fiatal költõ emlékére(Bródy János)
video

Egy fiatal költő emlékére(Koncz Zsuzsa)
video

Egy hétig tart(Új Bojtorján Zenekar)
video

Egy hétig tart(Bródy János)
video

Egy hétig tart(Bojtorján)
video

Egy kicsit boldog dal(Bródy János)

Egy kicsit boldog dal(N. O. coM.M.ent)

Egy lány az éjszakában(N. O. coM.M.ent)
video

Egy lány az éjszakában(Bródy János)

Egy lány sétál a domboldalon(Bródy János)
video

Egy lány sétál a domboldalon(Margaret Island)
video

Egy lány sétál a domboldalon(Koncz Zsuzsa)
video

Egy lány sétál a domboldalon(Mahó Andrea)
video

Egy nap az élet(Fonográf)
video

Egy õszinte dal(Bródy János)

Egy őszinte dal(Fonográf)
video Zeneszöveg.hu - Fonográf előadóhoz tartozó letöltések

Egyszerű ez(Koncz Zsuzsa)
video

Ehrlichkeit (Őszinte bohóc)(Koncz Zsuzsa)
video

Ein Altes bild (Régi dal)(Koncz Zsuzsa)
video

Éjféli esküvõ(Bródy János)

Éjféli nap(Bródy János)

Éjféli nap(Koncz Zsuzsa)
video

Éjszaka(Koncz Zsuzsa)
video

Éjszaka(Bródy János)

Elbújtam(Bródy János)

Elbújtam (és már nem találsz rám)(Koncz Zsuzsa)
video

Élek, s hogy meddig...(Koncz Zsuzsa)
video

ÉLETrajz(Bródy János)

Életrajz(Szörényi Levente)
video

Elinduló(Illés együttes)
video

Elinduló(Bródy János)

Élj boldogan(Bródy János)

Élj boldogan(Fonográf)
video

Eljön az idõ(Bródy János)

Eljön az idő(Tolcsvay László)
video

Eljön majd a nap(Koncz Zsuzsa)
video

Eljön majd a nap(Szörényi Levente)
video

Eljön majd a nap(Bródy János)
video

Eljön majd a nap 2.(Bródy János)

Eljöttél(Illés együttes)
dalokhu

Eljöttél(Heaven Street Seven)
video

Eljöttél(Bródy János)

Eljöttél végre(Bródy János)

Éljünk mind(Bródy János)

Éljünk mind(Szörényi Szabolcs)
video

Elkésett a békevágy(István a király)
video

Elmúlt a nyár(Bródy János)

Elmúlt a nyár(Tolcsvay László)
video

Elmúlt az éjjel(Halász Judit)

Elmúlt az éjjel(Halász Judit)

Elmúlt az éjjel(Bródy János)
video

Elõrejelzés(Bródy János)

Előre nézz, babám!(Bródy János)

Előre nézz, babám!(Koncz Zsuzsa)
video

Előrejelzés(Koncz Zsuzsa)
video

Elszállt a nyár(Bródy János)

Elszállt a nyár(Koncz Zsuzsa)
video

Eltávozott nap(Illés együttes)
dalokhu video Zeneszöveg.hu - Illés együttes előadóhoz tartozó letöltések

Eltávozott nap(Kovács Kati)
video Zeneszöveg.hu - Kovács Kati előadóhoz tartozó letöltések

Eltávozott nap(Bródy János)
video Zeneszöveg.hu - Bródy János előadóhoz tartozó letöltések

Élünk csendesen(Koncz Zsuzsa)
video

Élünk csendesen(Bródy János)

Élünk és meghalunk(Bródy János)

Élünk és meghalunk(Koncz Zsuzsa)

Élünk és meghalunk(Illés együttes)
video

Elveszett illúziók(Fonográf)
video

Elvesztett illúziók(Bródy János)
video

Elvonult a vihar(Bródy János)
video Zeneszöveg.hu - Bródy János előadóhoz tartozó letöltések

Elvonult a vihar(Illés együttes)
video Zeneszöveg.hu - Illés együttes előadóhoz tartozó letöltések

Elvonult a vihar(Kispál és a Borz)
Zeneszöveg.hu - Kispál és a Borz előadóhoz tartozó letöltések

Emlék M-nek(Illés együttes)
dalokhu video

Emlék M.-nek(Bródy János)

Emlékszem, esténként(Bródy János)

Emlékszem, esténként(Illés együttes)
video

Én nem küzdök tovább(Volt egyszer egy csapat (musical))

Én nem tudtam azt, kérem(Bródy János)

Én nem tudtam azt, kérem(Koncz Zsuzsa)
video

Én várok még rád(Bródy János)
video

Engedd, hogy szabad legyek(Margaret Island)

Engedd, hogy szabad legyek!(Bródy János)
video

Engedj el(Halász Judit)
video

Engedj el(Bródy János)

Erősnek születtünk(Kiátkozott (musical))
video

Erzsi szvit(Bródy János)

Erzsi szvit(Szörényi Szabolcs)
video

Es ist Nacht (Éjszaka)(Koncz Zsuzsa)
video

És jöttek ők(Fonográf)

És jöttek ők(Bródy János)
video

És mennyi szerelem(Bródy János)
video

És mennyi szerelem!(És mennyi szerelem! (komédia - Madách Színház))
video

És most itt vagy velem(Koncz Zsuzsa)
video

És most itt vagy velem(Bródy János)
video

Esküdjetek - (Fülöp, papok kara, nép)(Kiátkozott (musical))

Esti közvetítés(Koncz Zsuzsa)
video

Esti közvetítés(Bródy János)

Ész és lelkiismeret(Bródy János)

Ész és lelkiismeret(Illés együttes)
video

Északi fény(Koncz Zsuzsa)
video

Északi fény(Bródy János)

Étkezőkocsi(Bródy János)

Étkezőkocsi(Szörényi Szabolcs)
video

Évek óta(Illés együttes)
video

Évek óta(Bródy János)

Ez az a ház(Bródy János)

Ez az a ház(Koncz Zsuzsa)
video

Ez az a ház(Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar)
video

Ez már az ősz(Koncz Zsuzsa)
video

Ez már az ősz(Bródy János)

Ez már így szokás(Bródy János)
video

Ez már így szokás(Fonográf)
video

Ezek ugyanazok(Bródy János)
video

Faiskola(Halász Judit)
video

Fáradt vagyok(Bródy János)
video

Fáradt Vagyok(Illés együttes)

Farbstifte (Színes ceruzák)(Koncz Zsuzsa)
video

Fehér Anna(Bródy János)

Fehér Anna(Szörényi Levente)
video

Fejedelmünk István(István a király)
video

Félelmen túli...(Koncz Zsuzsa)
video

Felemás őszi ének(Koncz Zsuzsa)
video

Felföldiné estéje(Bródy János)
video

Felkelt a napunk(István a király)
video

Feltámadt a szél(Bródy János)

Feltámadt a szél(Fonográf)
video

FG-4(Bródy János)

FG-4(Fonográf)
video

Filléres emlékeim(Szirtes Edina)
video

Filléres emlékeim(Bródy János)
video

Fogjuk fel lazán(Bródy János)
video

Fortuna hálójában(Fonográf)
video

Fortuna hálójában(Bródy János)
video

Földvár felé félúton(Bródy János)
video

Földvár felé, félúton(Demjén Ferenc)
video

Frédi King (Király Alfréd)(Bródy János)
video

Frédi King (Király Alfréd)(Koncz Zsuzsa)
video

Gépzene(Fonográf)

Gépzene(Bródy János)
video

Géza fejedelem temetése(István a király)
video

Glória(Bródy János)

Glória(Fonográf)
video

Glória(Veled, Uram! (rockopera))

Gombó kinn van - Édes a víz(Filmzenék)

Gondolj néha rám(Fonográf)
video

Gondolj néha rám(Illés együttes)
dalokhu video

Gondolj néha rám(Bródy János)
video

Good bye, London(Bródy János)
video Zeneszöveg.hu - Bródy János előadóhoz tartozó letöltések

Good bye, London(Illés együttes)
dalokhu video Zeneszöveg.hu - Illés együttes előadóhoz tartozó letöltések

Grayhound (Levél a távolból - angolul)(Fonográf)
video

Gyarló az ember(István a király)
video

Gyászba öltözött csillagom(István a király)
video

Gyere édes, jöjj és korrumpálj(Bródy János)
video

Gyerekjátékok(Bródy János)

Gyerekjátékok(Koncz Zsuzsa)
video

Gyönyörű szép álom(Zorán)

Gyönyörű szép álom(Bródy János)

Győzelmi tor(Veled, Uram! (rockopera))

Ha eladtuk végül a házunk(Fonográf)
video

Ha én rózsa volnék(Herczeg Flóra)
video

Ha én rózsa volnék(Rúzsa Magdi)
video

Ha én rózsa volnék(Magyar Rózsa)
video

Ha én rózsa volnék(NOX)
video

Ha én rózsa volnék(Kalapács és az Akusztika)

Ha én rózsa volnék(Bródy János)
video

Ha én rózsa volnék(Koncz Zsuzsa)
video

Ha én rózsa volnék(Illés együttes)
video

Ha felépül végül a házunk(Fonográf)

Ha felépül végül a házunk(Bródy János)

Ha fordul a világ(Bródy János)

Ha fordul a világ(Koncz Zsuzsa)
video

Ha megnyitod a szíved(Ivan & The Parazol)
video

Ha megnyitod a szíved(Bródy János)

Ha szerelem kell(Bródy János)
video

Ha szerelem kell(Fonográf)

Ha szomorú az ember(Bródy János)
video

Haggyá(Bródy János)
video

Haggyá má(Pa-dö-dö)

Hajnali lány(Koncz Zsuzsa)
video

Hajnali lány(Bródy János)

Hajnali láz(Bródy János)

Hajnali láz(Margaret Island)
video

Hajolj le hozzám(Zorán)
video

Hajszálak(Koncz Zsuzsa)
video

Hajszálak(Koncz Zsuzsa és Tolcsvay László)
video

Hajszálak(Koncz Zsuzsa és Hevesi Tamás)
video

Hajszálak(Bródy János)

Hála néked fejedelem(István a király)
video

Halld meg uram a kérésem(István a király)
video

Hallgass meg!(Veled, Uram! (rockopera))

Hallgat az ég(Dr. Herz (musical))
video

Hallom a hangod(Bródy János)

Hang nélkül(Bródy János)
video

Harctéri fénykép(Bródy János)

Harctéri fénykép(Gerendás Péter)
video

Három az igazság(Bródy János)
video

Három az igazság(Fonográf)
video

Három csillag(Bródy János)

Három herceg(Veled, Uram! (rockopera))

Hast du schon mal einen Wolf gesehn? (Láttál-e farkast...?)(Koncz Zsuzsa)
video

Használat előtt felrázandó(Bródy János)
video

Használat előtt felrázandó(Fonográf)
video

Hát eladtuk végül a házunk(Bródy János)

Hát eladtuk végül a házunk(Fonográf)
video

Hazamegyek(Kőműves Kelemen (musical))
video

He, fang mich ein (Hej, tedd rá)(Koncz Zsuzsa)
video

Hé, mama(Koncz Zsuzsa)
video

Hé, mama(Bródy János)

He, Mama (Hé, Mama)(Koncz Zsuzsa)
video

Hej, tedd rá!(Koncz Zsuzsa)
video

Hej, tedd rá!(Bródy János)

Hej, tulipán(Bródy János)
video

Hej, tulipán(Koncz Zsuzsa)
video

Helikoffer(Halász Judit)

Helikoffer(Bródy János)
video

Helikoffer(Halász Judit)
video

Hét évig tart(Bródy János)
video

Hét évig tart(Fonográf)
video

Hét évig tart(Margaret Island)
video

Hetedik emelet(Bródy János)

Hétköznapi csoda(Dr. Herz (musical))
video

Hey, mama (Hé, mama - németül)(Koncz Zsuzsa)
video

Hírek(Szörényi Levente)
video

Hírek(Bródy János)

Hívd a magymamát(Bródy János)

Hívd a nagymamát(Halász Judit)
video

Hívjál, ha elvesztél(Halász Judit)

Hívjál, ha elvesztél(Bródy János)

Hófehérke(Halász Judit)

Hófehérke(Halász Judit)

Hófehérke(Halász Judit)

Hófehérke(Bródy János)

Hogy mondjam el(Bródy János)
video

Hogyan tovább(Bródy János)

Hol az a dal(Bródy János)

Hol az a dal(Koncz Zsuzsa)
video

Hol az a lány(Fonográf)
video

Hol az a lány(Bródy János)
video

Hol jársz, Gabriella(Bródy János)
video

Hol jársz, Gabriella(Fonográf)
video

Hol tartunk ma már?(Veled, Uram! (rockopera))

Hol tévedtél el(Bródy János)

Hol tévedtél el?(Koncz Zsuzsa)
video

Hol van már az egyszer volt(Bródy János)

Hol van már az egyszervolt(Koncz Zsuzsa)
video

Holdfény(Bródy János)

Holdfény '69(Illés együttes)
video

Holnapra kész(Bródy János)

Holnapra kész(Koncz Zsuzsa)
video

Hova tűnt a szerelem?(Dés László)

Hová tűntek(Koncz Zsuzsa)
video

Hová tűntek azok az évek?(Bródy János)
video

Hozzád tartozom(Volt egyszer egy csapat (musical))
video

Hozzád tartozom/ Nem kellesz (repríz)(Volt egyszer egy csapat (musical))
video

Hull a levél(Koncz Zsuzsa)
video

Hull az eső(Bródy János)
video

Hull az eső(Mahó Andrea)
video

Hullócsillag(Halász Judit)

Hullócsillag(Halász Judit)
video

Hullócsillag(Bródy János)
video

Hungarian Blues(Bródy János)
video

Hunyd le a szemed(Bródy János)
video

Hunyd le a szemed(Tajtiboy)

Hunyd le a szemed(Balázs Pali)

Hunyd le a szemed(Tolcsvay László)

I love you(Bródy János)

I love you(Koncz Zsuzsa)
video

I. M. Elvis Presley(Fonográf)
video

I. M. Elvis Presley(Bródy János)

Ich gehe dem wind entgegen (A széllel szemben)(Koncz Zsuzsa)
video

Ich weiß (Amikor)(Koncz Zsuzsa)
video

Igen(Illés együttes)
dalokhu video Zeneszöveg.hu - Illés együttes előadóhoz tartozó letöltések

Igen(Bródy János)
dalokhu video Zeneszöveg.hu - Bródy János előadóhoz tartozó letöltések

Ígérd meg(Bródy János)

Ígérd meg(Illés együttes)
video

Ígérd meg!(Veled, Uram! (rockopera))

Így volt szép(Koncz Zsuzsa)
video

Így volt szép, így volt jó(Bródy János)
video

Illúzió nélkül(Bródy János)

Illúzió nélkül(Koncz Zsuzsa)
video

Ingoványos vad világ(Bródy János)

Ingoványos vadvilág(Koncz Zsuzsa)
video

Inkvizíció(Bródy János)

Inkvizíció(Illés együttes)
video

Intelmek(Veled, Uram! (rockopera))

Ismeretlen ismerős(Halász Judit)
video

Ismeretlen ismerős(Bródy János)

Ismeretlen ismerős(Halász Judit)

Isten országa(Volt egyszer egy csapat (musical))

Isten országa - Tüntetők dala(Volt egyszer egy csapat (musical))

Istenhozzád(Koncz Zsuzsa)
video

Istenhozzád(Bródy János)

István a király(István a király)
video

István a király II.(István a király)

István fiam!(István a király)
video

Itt Állok Egymagam(Illés együttes)
video

Itt állok egymagam(Bródy János)

Itt az idő(Kőműves Kelemen (musical))
video

Jajj, Józsikám(Bródy János)
video

Jajj, Józsikám(Illés együttes)

Játssz velem(Dr. Herz (musical))
video

Játsszunk együtt(Halász Judit)
video

Játsszunk együtt(Bródy János)
video

Játszd jól a szerepedet(Bródy János)

Játszd jól a szerepedet(Tolcsvay László)

Jelbeszéd(Illés együttes)

Jelbeszéd(Pa-dö-dö)

Jelbeszéd(Bródy János)

Jelbeszéd(Koncz Zsuzsa)
video

Jerry Lee Lewis(Bródy János)
video

Jó hajó az ágyunk(Tolcsvay László)
video

Jó hajó az ágyunk(Bródy János)

Jobb ha vársz még (nem adjuk fel)(Koncz Zsuzsa)
video

Johnny Rotten(Kontroll Csoport)
video

Jöjj el(Tolcsvay László)

Jöjj el(Bródy János)

Jöjj kedvesem(Szörényi Levente)
video

Jöjj kedvesem(Dupla KáVé)
video

Jöjj kedvesem(Koncz Zsuzsa)
video

Jöjj kedvesem(Tolcsvay László)

Jöjj kedvesem!(Fonográf)

Jöjj kedvesem!(Herczeg Flóra&Derzsi György)

Jöjj, kedvesem(Bródy János)

Jön a vonat(Bródy János)
video

Jönnél te még hozzám(Bródy János)
video

Júliára várunk(Illés együttes)
video

Júliára várunk(Bródy János)

K. Kata balladája(Bródy János)

Káposztafejek(Bródy János)

Káprázat minden - Szent István király jelenése(Kiátkozott (musical))
video

Karácsonyi dal(Bródy János)

Karácsonyi dal(Fonográf)
video Zeneszöveg.hu - Fonográf előadóhoz tartozó letöltések

Karácsonyi dal(Petruska)

Karolj át(Bródy János)

Karolj át!(Koncz Zsuzsa)
video

Kárvalló idők(Bródy János)

Kárvalló idők(Koncz Zsuzsa)
video

Kégli dal(100 Folk Celsius)
video Zeneszöveg.hu - 100 Folk Celsius előadóhoz tartozó letöltések

Kéglidal(Bródy János)
video Zeneszöveg.hu - Bródy János előadóhoz tartozó letöltések

Kéglidal(Illés együttes)
dalokhu video Zeneszöveg.hu - Illés együttes előadóhoz tartozó letöltések

Kegyetlen játék(Bródy János)

Kegyetlen játék(Koncz Zsuzsa)
video

Kelemen álma(Kőműves Kelemen (musical))
video

Kelepce(Koncz Zsuzsa)
video

Kelepce(Bródy János)

Kell ez a trón!(Veled, Uram! (rockopera))

Kenyér és vér(Bródy János)
video

Kenyér és vér(Illés együttes)
video

Kép a tükörben(Halász Judit)

Kép a tükörben(Halász Judit)

Képregény(Bródy János)

Képregény(Koncz Zsuzsa)
video

Keresem a szót(Beton)
video

Keresem a szót(Illés együttes)
dalokhu video

Keresem a szót(Koncz Zsuzsa)
video

Keresem a szót(Bródy János)

Kertész leszek(Koncz Zsuzsa)
dalokhu video

Későre jár(Mahó Andrea)
video

Későre jár(Halász Judit)
video

Későre jár(Halász Judit)

Későre jár kedvesem(Koncz Zsuzsa)
video

Későre jár kedvesem(Bródy János)

Két év nem sok(Bródy János)

Két év nem sok(Illés együttes)
video

Kezdődik a fesztivál(Bródy János)

Kezdődik a fesztivál(Bojtorján)
video

Ki mondta(Bródy János)

Ki mondta, hogy(Koncz Zsuzsa)
video

Ki mondta?(Koncz Zsuzsa)
video

Ki nevet a végén(Bródy János)

Ki nevet a végén(Koncz Zsuzsa)
video

Kinderspiele (Gyerekjátékok)(Koncz Zsuzsa)
video

Király Nagy Ági(Fonográf)

Király Nagy Ági(Bródy János)
video

Kis herceg(Bródy János)

Kis Herceg(Koncz Zsuzsa)
video

Kis virág(Bródy János)

Kis virág(Koncz Zsuzsa)
video

Kis virág(Illés együttes)
dalokhu video

Kis Virág új útra indul(Koncz Zsuzsa)
video

Kis Virág új útra indul(Bródy János)

Kisfiú(Bródy János)

Kisfiú(Koncz Zsuzsa)
video

Kislány, add a kezed(Bródy János)

Kislány, add a kezed!(Illés együttes)
video

Kleine Blume (Kis virág új útra indul)(Koncz Zsuzsa)
video

Kockázatok és mellékhatások(Bródy János)
video

Kocsma az egész világ(Szörényi Szabolcs)
video

Kocsma az egész világ(Bródy János)

Kommunista Blokk(Beatrice)
video

Koordináták(Bródy János)

Koordináták(Fonográf)

Koordináták(Fonográf)

Koppány felnégyelése(István a király)
video

Koppány vére(Veled, Uram! (rockopera))
video

Korai még(Koncz Zsuzsa)
video

Kornél és Elvira(Ács Enikő)
video

Kornél és Elvira(Koncz Zsuzsa)
video

Kornél és Elvira(Bródy János)

Kőműves Kelemen balladája(Bródy János)

Kömüves Kelemen balladája(Szörényi Levente)
video

Könnyű kiskabátban(Koncz Zsuzsa)
video

Könnyű kiskabátban(Bródy János)

Köszönöm(Bródy János)
video

Köszönöm(Koncz Zsuzsa)
video

Köszönöm(Mahó Andrea)
video

Köszönöm, doktor úr(Fonográf)
video

Köszönöm, Doktor Úr(Bródy János)

Követjárás(Veled, Uram! (rockopera))

Közös hazánk(Koncz Zsuzsa)
video

Közös hazánk(Bródy János)

Közveszélyes játék(Koncz Zsuzsa)
video

Közveszélyes játék(Bródy János)

Különös lány(Illés együttes)
dalokhu

Különös lány(Bródy János)

Különvonatok(Tolcsvay László)
video

Különvonatok(Bródy János)

Különvonatok(Koncz Zsuzsa)
video

Labdaszedegető(Bródy János)

Labdaszedegető(Koncz Zsuzsa)
video

ladazssiV(Bródy János)
video

Lány akinek tiszta volt a szeme (1)(Koncz Zsuzsa)
video

Lány akinek tiszta volt a szeme (2)(Koncz Zsuzsa)
video

Láss, ne csak nézz(Bródy János)
video Zeneszöveg.hu - Bródy János előadóhoz tartozó letöltések

Láss, ne csak nézz!(Illés együttes)
dalokhu video Zeneszöveg.hu - Illés együttes előadóhoz tartozó letöltések

Látom utad(Veled, Uram! (rockopera))

Láttál e farkast?(Koncz Zsuzsa)
video

Láttál-e farkast?(Bródy János)

Légy egy napra a kedvesem(Bródy János)

Légy egy napra a kedvesem(Illés együttes)
dalokhu video

Légy erős(Illés együttes)
video

Légy erős(Bródy János)
video

Légy hű magadhoz(Vágó Zsuzsi)

Légy hű magadhoz!(Bródy János)
video

Légy jó kicsit hozzám(Illés együttes)
dalokhu video Zeneszöveg.hu - Illés együttes előadóhoz tartozó letöltések

Légy jó kicsit hozzám(Bródy János)
video Zeneszöveg.hu - Bródy János előadóhoz tartozó letöltések

Légy jó kicsit hozzám(Amorf ördögök)
video Zeneszöveg.hu - Amorf ördögök előadóhoz tartozó letöltések

Légy óvatos(Bródy János)

Légy óvatos(Koncz Zsuzsa)
video

Légy óvatos(Koncz Zsuzsa és Tolcsvay László)
video

Lehetett volna(Illés együttes)
video Zeneszöveg.hu - Illés együttes előadóhoz tartozó letöltések

Lehetett volna(Koncz Zsuzsa)
video Zeneszöveg.hu - Koncz Zsuzsa előadóhoz tartozó letöltések

Lehetett volna(Bródy János)
video Zeneszöveg.hu - Bródy János előadóhoz tartozó letöltések

Lesz még egyszer(Bródy János)

Leszakadt a gally(Bródy János)

Leszakadt a gally(Szörényi Szabolcs)
video

Levél a távolból(Bitchgood)

Levél a távolból(Fonográf)
video

Levél a távolból(Bródy János)

Levél a távolból(Koncz Zsuzsa)
video

Little Richard(Illés együttes)
dalokhu video Zeneszöveg.hu - Illés együttes előadóhoz tartozó letöltések

Little Richard(Bródy János)
video Zeneszöveg.hu - Bródy János előadóhoz tartozó letöltések

Lökd ide a sört(Alfonz kalandjai)

Lökd ide a sört(Bródy János)

Lökd ide a sört(N. O. coM.M.ent)
video

Lökd ide a sört!(Fonográf)
video

Lusta vagyok(Bródy János)
video

Lusta vagyok(Illés együttes)
video

Ma végre jó a kedvem(Koncz Zsuzsa)
video

Ma végre jó a kedvem(Bródy János)

Macskaa(Halász Judit)

Macskajaj(Bródy János)
video

Macskapiac(Halász Judit)
video

Macskapiac(Halász Judit)
video

Macsó dal(Tolcsvay László)
video

Macsó dal(Bródy János)

Madchen, irgendwo (Valahol egy Lány - németül)(Koncz Zsuzsa)
video

Mädchen, irgendwo (Valahol egy lány)(Koncz Zsuzsa)
video

Magyarok közt európai(Bródy János)
video

Majomország(Halász Judit)
video

Mákosrétes(Illés együttes)
video

Mákosrétes(Bródy János)

Mama kérlek(Bródy János)
video

Mama kérlek(STRAND fesztivál All Stars)
video

Mama kérlek II.(Bródy János)
video

Mama, bitte, sag mir (Mama, kérlek)(Koncz Zsuzsa)
video

Mama, kérlek(Gerendás Péter)
video

Mama, kérlek(Koncz Zsuzsa)
video

Mama, kérlek...(Papadimitriu Athina)

Már nem tudom(Bródy János)

Már nem tudom(Fonográf)

Maradj köztünk(Bródy János)

Március 1848.(Bródy János)

Március, 1848(Illés együttes)
dalokhu video

Margarita(Koncz Zsuzsa)
video

Margarita(Bródy János)

Mariana-árok(Koncz Zsuzsa)
video