Bajnóczy István

Bajnóczy István
Teljes név: Bajnóczy István
Együttes: Keressük!
Hangszer, szerep: Keressük!
Megtekintve: Ma 1, összesen 1837 alkalommal

Bemutatás:

Dob
Nick: Ewing
Rendszerint fenyegetőzik, hogy kilép a zenekarból, de végül is nem lép ki, mert nem szeretné, hogy egy dobgép legyen az utódja. Jobb dobost nem kívánhatna a Second Hand. Akkor, és úgy üt, ahogy kell. A nők bálványa, és egy időben volt egy Mercije is.
csillagjegy: oroszlán, kedvenc évszak: ősz, kedvenc kaja: slambuccserászkaöhömkuhinöreglebbencs, kedvenc ital: körtelé, kedvenc autó: HWB-951 Opel Astra 1.4 GCC, kedvenc sportoló: Ora, kedvenc TV műsor: na az nincs, kedvenc magyar együttes: Tankcsapda, Secondhand :-), kedvenc külföldi együttes: mondjuk most a Metallica kedvenc magyar gitáros: ORA,GEA,KOZSA, kedvenc magyar énekes: PERJÉSI, álomnő: Ő már tudja, legalábbis remélem, munkahely: BRFK VIII. ker. RK. jó vicccccc, kedvenc főnök: Bajusz Ferenc, a dumája miatt, halálos, meg kell hallgatni, legjobb hely a világon: Hortobágy folyó partja Görbaháza környékén, kedvenc állat: kutya

Zenekarai (0 db):

Bajnóczy István dalszövegek (0 db):



Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább