Singh Viktória

Singh Viktória
Teljes név: Singh Viktória
Együttes: Singh Viki,
Hangszer, szerep: ének
Szerző: Szövegíró, Zeneszerző
Megtekintve: Ma 5, összesen 1361 alkalommal

Bemutatás:

Születési dátum:1986.02.12

Csillagjegy: vízöntő

Eredeti foglalkozás: énekes

Magasság:170 cm

Szemszín, eredeti hajszín: barna, barna

Hobbi: Kutyatartás, állatmentés, edzés

Kedvenc szín: pasztel színek minden mennyiségben :)

Kedvenc étel, ital: Indiai ételek, kakaó

Kedvenc dal: Whitney Houston- I believe in you an me

Kedvenc előadó: Whitney Houston, Leona Lewis, Beyoncé, Tina Turner

Kedvenc könyv: Elizabeth Gilbert- Eat Pray Love

Kedvenc zenei műfaj: mindenevő vagyok...általában a dalokat műfajtól függetlenül szeretem :)

Kedvenc film, kedvenc színész:Big Fish, Rengeteg kedvencem van,de talán Salma Hayek az, akit különösen kedvelek.

Példaképed: zenei szempontból Whitney Houston, életpályát illetően pedig Tina Turner.

Kedvenc állat: Víziló

Kedvenc viselet: Szabadidőmben legszívesebben sportosan, lazán öltözködöm, viszont a munkám miatt a színpadon sokat vagyok elegáns ruhákban, és ezt is szeretem...

Mottód: Mindig van egy aktuális mottóm, ami azt az életszakaszt jelképezi amiben éppen élek, most ez a "Keep Calm, no fear!" Van egy olyan is, ami egy életen át kísér: "Vedd észre". Ez számomra annyit tesz, hogy élj a jelenben, vedd észre az apró örömöket és szépségeket, amik körülvesznek... Ne hagyd, hogy elmenjen melletted az élet!

Miért szavazz rám?
Szavazz rám, ha szereted, amit és ahogyan csinálok, ha megkedveltél mint embert, és ha szeretnél segíteni abban, hogy végre megvalósuljon mindaz, amiért 8 éves korom óta küzdök és dolgozom. Köszönöm előre is mindenkinek!:)

Életed legjobb pillanata: Minden pillanat csoda, amit zenével tölthetek, de a legjobb pillanat talán az lenne, amikor először látnám, hogy egy koncertemen a közönség velem együtt énekeli a dalaimat... Ez fantasztikus és megdöbbentő érzés lehet... Amikor először szembesülsz azzal hogy az emberek ismerik és szeretik amit csinálsz.

Amire a legbüszkébb vagy: Arra nagyon büszke vagyok, hogy 18 éves korom óta egyedül élek, magamról gondoskodom, soha senkitől nem kértem segítséget, és mindent amit eddig elértem azért keményen megdolgoztam.

Életed legmeghatározóbb pillanata: Amikor a sulik befejezése után felmondtam a munkahelyemen, ahol pultosként dolgoztam, rengeteget kellett güriznem, hogy ki tudjam fizetni a tandíjamat, volt amikor éjszaka 12 órát dolgoztam, miközben nappal iskolába jártam. Ez szörnyű időszak volt... Akkor döntöttem el, hogy bárhogy is lesz mostantól csak a zene van. És igen... azóta az éneklés nemcsak hobbim, hanem a munkám is, amiért nagyon hálás vagyok a Jóistennek!

Életed legrosszabb pillanata: Amikor a kiskutyám, Susie a karomban fulladt meg, és én nem tudtam segíteni... Napokig-hetekig sírtam utána, és ki sem keltem az ágyból... Még ma is rettentően fáj, ha eszembe jut.

Életcélod: Az hogy ismert és elismert énekesnő lehessek, és hogy legyen egy gyönyörű családom. Olyan, amiben eddig sosem volt részem, hiszen anyukám egyedül nevelt fel.

Életed legcikibb pillanata: Nagyon sok volt. :) Valamiért vonzom a cikis helyzeteket, de talán egy kiemelkedő mind közül: még középiskolában történt, akkoriban még nem volt ennyire hosszú hajam, és nagyon divatosak voltak a pótcopfok ,amiket rá tudtál csatolni a saját copfodra és úgy nézett ki mintha nagyon hosszú hajad lenne. Na, egy ilyen volt a hajamban, mert épp ultra csinos akartam lenni, ugyanis anyukám végre elengedett bulizni. :) Szóval talpig kisminkelve, műhajjal a fejemen rohantam a metró után, azt el is értem, viszont az ajtó közvetlenül mögöttem becsukódott és odacsípte a hosszú, mű loboncomat. Én ezt akkor még nem vettem észre, csak az lett gyanús hogy az egész metró szerelvény hangosan nevet valamin, és csak én nem tudom mi az, ami ilyen vicces. Ekkor láttam csak meg, hogy a hajkoronám a metró ajtajában csüng. A következő megállóban gyorsan le is szálltam... :)))

Ha lehetne egy kívánságod, ami teljesül: Azt kívánnám, hogy soha többé ne keljen félnem attól, hogy mit hoz a holnap. Nem vágyom milliárdokra, sosem voltak fényűző igényeim, csak annyit szeretnék, hogy egy megfelelő életszínvonalat tudjak biztosítani magamnak és a családomnak,mindezt úgy, hogy közben azt csinálhatom, amit szeretek: énekelhetek... na és persze a világbéke. :)

Zenekarai (1 db):

Singh Viki

Singh Viki

(1986 - napjainkig)

Singh Viktória dalszövegek (5 db):

Irigy kutya(Singh Viki)
video

Miért(Singh Viki)
video

Pofátlanul boldog(Singh Viki)
video

Pünkösdrózsa(Singh Viki)
video

Taj Mahal(Singh Viki)
video



Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább