Mérges Zoltán

Mérges Zoltán
Teljes név: Mérges Zoltán
Együttes: Five More Minutes, Virtual Revolution,
Hangszer, szerep: ének
Megtekintve: Ma 1, összesen 563 alkalommal

Bemutatás:

Mérges Zoltán, született 1989.04.30. 2006 óta zenél, basszusgitáron, gitáron játszik, valamint énekel. Jelenleg a Five More Minutes és a Virtual Revolution zenekarokban zenél.

Biográfia:

Mérges Zoltán 1989.04.30-án született. 2006-ban gitárosként alapította első zenekarát a Félixet melyben feldolgozások mellett néhány saját dal is íródott. 2007 végén az akkor alapított I-6 Rock Bandben is elkezdett zenélni, melyben főleg feldolgozások hangzottak el. A Félix zenekar nagyjából 1,5 év és néhány koncert után feloszlott és Zoltán innentől az I-6 Rock Bandben zenélt. A zenekar néhány év után nevet változtatott, és Smokie Joe néven folytatta a pályafutását egészen 2016 szeptemberéig, mikor is bejelentették a zenekar feloszlását.
Zoltán ebben az évben eközben már énekesként megkezdte pályafutását a szegedi Five More Minutes tagjaként, valamint gitárosként a Virtual Revolution zenekarban is, melynek alapításában is szerepet játszott. 2017-ben sajnálatos eseteket követően Zoltán az énekszekciót is átvette, majd később a basszusgitár szerep is az ő szerepköre lett. Jelenleg a FMM énekese és a VR basszusgitáros énekese.

Zenekarai (2 db):

Five More Minutes

Five More Minutes

(2018 - 2018)

Virtual Revolution

Virtual Revolution

(2016 - napjainkig)

Mérges Zoltán dalszövegek (0 db):



Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább