Vodka For Kids

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 323 alkalommal

Bemutatás:

A pandémia miatt 2021 tavaszán mutatkozhattak be a nagyközönség előtt, azóta keresztül-kasul bejárták az országot, útba ejtették a fesztiválokat, és turnéztak a Fish! előzenekaraként. A közönség mindenhol hamar befogadja a gyors és dallamos gitármenetekkel díszített partizós punkot, amelyet fajsúlyosabb témákat is érintő dalszövegekkel adnak elő.

A Dózsa-Juhász Máté gitáros, Mándity Flórián basszusgitáros, Reithmüller Róbert dobos és Zsidó Ákos énekes-gitáros alkotta négyes idáig 2 EP-vel (Votka, 2021 és DiSMiSFiT, 2022) valamint néhány színes, szürreális és dinamikus videóklippel jelentkezett.

2023 nyarán megszületett a banda első magyar nyelvű dala, az Unom, amelyet egy félig-meddig dokumentarista jellegű videóklippel prezentáltak. 2023 őszén - 80 jelentkező közül - ők lettek a Kill Monday Management Rock/Metál Tehetségkutatójának idei győztesei.

Forrás: popkulturalis.hu

Biográfia:

Vodka For Kids dalszövegek (1 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább